dilluns, 14 de febrer del 2011

Primo

Lillo's Experiment 1/4


En comptes del funcionament habitual del Blog, en Lluis proposa un repte al Nen androide. Ell fa un dibuix a l'atzar. El nen escriu un text inspirant-s'hi.  Escriptura experimental. Molta tonteria és el que hi ha. 
Aquest és el seu primer intent. 



Avui m'han trucat i m'he sobresaltat molt. Quina por. És el Berni. 
El putu Berni només em truca quan té algun problema, el cabron. I sol ser sovint, per que és molt despistat i un desastre total en tot el que no sigui la seva feina. 

No, aquesta historia no la puc començar així. Primer us haig de presentar un nou personatge. No entenc com encara no us n'he parlat. Val, és força lletja i no fa precisament bona olor, però els mines i jo mateix li tenim molt apreci. Com l'afecte que li tens a una mascota incontinent que et deixa el parquet fet una merda. Evidentment ja us imagineu de que parlo, tenint el compte el dibuix que ha fet en Lluis (la setmana que ve posa-m'ho més difícil, home).

La furgoneta. Va costar quatre xavos, tampoc es podien permetre res millor. No funciona res excepte el motor i les portes. El seu tub escup arbitràriament explosions d'antimatèria. Una vegada hi va dormir un captaire. 
Ens l'estimem molt. Ells, per que els hi fa un servei, portar-los als concerts a setanta per hora. Jo l'aprecio per que em fa riure, que és el més important del món.

Anem per feina. La furgoneta fa molt de servei als mines, però suposa una sèrie d'inconvenients. El principal: on s'aparca quan no hi ha bolo? i qui s'encarrega d'ella?

La solució que van trobar va ser establir un càrrec rotatiu: el primo. Al primo li correspon menjar-se el marron d'aparcar-la en un lloc legal quan no es necessita el vehicle,. També és el responsable del que passi amb la furgo durant L'interval de temps que hi ha entre bolo i bolo.

Doncs bé, per primer cop la responsabilitat ha recaigut sobre el Berni. "Berni, ara el primo ets tu".  Va percebre la situació primer com una putada i després com una oportunitat. Imagino que devia pensar "calla, que ara tens cotxe propi. muntaré barbacoes, faré excursions, ajudaré als col·legues amb la mudança".

Total, que jo sabia tot això, i veig que em truca. Sé que me'n penediré, però crec que li agafo. Si no, no hi haurà final pel post.

-Berni, que vols
-Hola, ehm, una cosa, saps canviar rodes?
-No
-Tens tres-cents euros?
-No
-eeeh, mira, se m'acaba el saldo i no tinc més oportunitats, tu ets del racc no? estic a tuut tuut tuut tuut tuut tuut


Que hi farem. Tinc molts capítols de modern family per mirar. Fins la setmana que ve.